fbpx

Älskar du campinglivet och undrar vilken campingperson du är? Då är det här testet för dig. För du har väl också sett husbilarna med all möjlig teknisk utrustning som du knappt visste fanns. Eller förundrats över husbilen som är fylld med både cyklar, kanoter och en mini moped. Klicka dig igenom testet så får du svaret. 

Du har precis kommit till campingen och ska checka in. Vad gör du?
  1. Frågar om alla aktiviteter campingen erbjuder och vad det finns att uppleva i närområdet.
  2. Du tar reda på lösenordet till wifi. Efter det knatar du över till husbilen bakom dig i kön för att kolla och prata om vad den har för utrustning.
  3. Ber om att få ta en promenad på campingen för att hitta den bästa platsen med sol hela dagen.
Din plats är redo för dig. Hur tar du dig an den första tiden på campingen?
  1. Ingen tid att förlora. Du ställer upp husbilen lite snabbt. Tar ner cykeln och ger dig iväg för att upptäcka. De första sevärdheterna har du redan tagit reda på hemifrån.
  2. Hög tid att testa alla moderniteter du utrustat husbilen med. På med solcellerna och fram med fjärrkontrollerna till både de hydrauliska stödbenen, markisen och stereon.
  3. Ingen stress på semestern är ditt motto. Du parkerar husbilen, tar fram en solstol och häller upp något gott att dricka. Att ställa i ordning allt hinner du ju med sen.
Middagen börjar närma sig. Hur avnjuter du din måltid?
  1. Du har bjudit in dig själv på en gående middag hos lokalbefolkningen för att äta både förrätt, varmrätt och efterrätt på olika ställen. Spännande!
  2. Fram med Webern och skinnförklädet med matchande grillvante och tång. Ikväll blir det revbensspjäll med honungsglaze och till det ett glas rosé med isbitar från ismaskinen som alltid finns med.
  3. Restaurangen vid incheckningen såg väldigt trevlig ut. Där kan jag säkert hitta något gott!
Flest 1:or. Du är aktiva Veronica.

Varje dag är ett äventyr och du vill få ut det mesta och bästa av semestern. Livet med husbil är perfekt för dig och du trivs lika bra på en camping som ställplats eller när du njuter av allemansrätten och fricampar. För dig är det viktigt med en cykelhållare på husbilen så du på ett säkert och smidigt sätt får med dig cykeln och kan uppleva närområdet uppifrån sadeln.

Flest 2:or. Du är prylfantasten Samuel.

Du älskar teknik och utrustar din husbil till max med smarta lösningar. Har det kommit något nytt från förra säsongen kan man vara säker på att det finns monterat på din husbil. När du kommer fram till en camping så gillar du att träffa andra husbilsägare, se deras husbilar och diskutera utrustning. Att se andra springa runt för att veva markis och stödben gör dig lite extra nöjd. Själv tar du lugnt fram fjärrkontrollen och låter tekniken göra jobbet åt dig. Det finns ingenting som går upp emot att få visa upp din ögonsten för andra.

Flest 3:or. Du är njutaren Michelle.

På semestern vill du bara ta det lugnt och njuta. Du ligger gärna i solstolen hela dagen och lyssnar på en ljudbok och bara har det bra. Vid lunchen så slänger du in något enkelt i mikrovågsugnen för att sedan återgå till din bok. Du gillar bekvämligheter som utedusch, så du kan spola av fötterna efter en strandpromenad istället för att besöka servicehuset och pricken över i är att få frukostfrallor levererade till husbilen.

Stämde det in på dig eller är du någon helt annan? Dela gärna testet så fler kan få upptäcka vilken campingpersonlighet de har!

Vill du göra din husbil mer bekväm, praktisk och passa ditt husbilsliv ännu bättre? Läs vår artikel om tillbehör och utrustning för att göra ditt campingliv riktigt härligt.

Följ oss på Facebook och Instagram för att få mer inspiration och tips om campinglivet.

Share This