fbpx

Svea Husbilar, ett av Nordens ledande husbilsföretag, har på senare år upplevt en imponerande tillväxt tack vare sin populära förmedlingstjänst av husbilar samt framgångsrika begagnathandel.
Bolaget arbetar konstant hårt för att öka kvalitén i sina tjänster och fortsätter nu sin framgångsresa genom att ta in en ny styrelseordförande med en gedigen bakgrund inom fordonsindustrin, Anders Gadsbøll.

Anders Gadsbøll har en imponerande meritlista inom fordonsindustrin och har tidigare varit VD och nyckelperson i uppbyggnaden av den framgångsrika Norska husbilskoncernen Tellus med 15 st anläggningar. Utöver detta har han bland annat även varit Koncerndirektör för Norden för Renault med VD ansvar för Norge och Danmark , samt varit central i etableringen av Leaseplan Norge.
Han har under många år bidragit till att driva innovation och utveckling inom fordonsbranschen och är känd för sin förmåga att identifiera förbättringsåtgärder och utnyttja marknadstrender.

”Svea Husbilar har under åren vuxit i en imponerande takt, och vi har redan sett effekt av tillskottet av Anders Gadsbøll till vårt team som Styrelseordförande. Med Anders erfarenhet och kompetens inom fordonsindustrin är han redan sedan tillträdet innan sommaren 2023 en värdefull resurs för att fortsätta vår tillväxt och stärka vår position som en ledande aktör inom husbilsbranschen samt ta ett starkare grepp om vår eftermarknad.”
  – säger John Lönnqvist, Grundare på Svea Husbilar. 

 

Anders Gadsbøll ser fram emot utmaningen att leda Svea Husbilar in i framtiden.
”Jag är mycket imponerad av det arbete som Svea Husbilar har gjort hittills och ser stor potential för att ta bolaget till nya höjder. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med det dedikerade teamet på Svea Husbilar för att driva innovation och utveckling inom husbilsbranschen.”
  – säger Anders Gadsbøll.

Svea Husbilar är övertygade om att tillskottet av Anders Gadsbøll som styrelseordförande kommer att vara en viktig milstolpe i bolagets fortsatta tillväxt och utveckling. Med hans erfarenhet och vision är Svea Husbilar väl rustade för att möta de framtida utmaningarna och möjligheterna inom husbilsbranschen.
Utöver detta tillsätter Svea Husbilar samtidigt flera viktiga nyckelroller för att öka kundservice och effektivitet.
Koncernen tittar även efter ytterligare anläggningar, verkstäder och samarbetspartners att växa med.

 

För mer information, vänligen kontakta:
Svenska Husbilsgruppen AB
John Lönnqvist
+46707702098
john.lonnqvist@sveahusbilar.se

 

Om Svea Husbilar:
Svea Husbilar är med sina tre anläggningar i Mora, Norrtälje och Kinna en ledande aktör inom husbilsbranschen i Sverige och erbjuder en omfattande föredlingstjänst för husbilar. Svea Husbilar är störst i Norden på Förmedling av husbilar och även den största begagnathandlaren i Sverige.
Bolaget strävar efter att erbjuda högkvalitativa lösningar för husbilsentusiaster och har som mål att göra husbilslivet enklare och mer bekvämt. 

Med fokus på innovation och kundtillfredsställelse är Svea Husbilar dedikerade till att vara branschledande och forma framtidens husbilsupplevelse.
Besök www.sveahusbilar.se för mer information.

Share This