fbpx

Vill du vara med och bygga Sveriges snabbast växande husbilsföretag?

Vi söker kontinuerligt talanger till våra anläggningar. Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att arbeta med oss.

Svea Husbilar växer i snabb takt och tar som uppstickare i branschen, med våra tre anläggningar, snabbt marknadsandelar.

Bolaget har gått från 0 till att under 2023 omsätta närmare 400 miljoner på bara sex år. Hela företaget är byggt med en starkt entreprenöriell drivkraft och problemlösningsanda.

Nu expanderar våra anläggningar och vi behöver utöka våra team. Vi värdesätter givetvis erfarenhet, men personlighet och drivkraft är minst lika viktigt.

Vi arbetar ofta i snabb takt och har många bollar i luften, så du behöver gilla att det går undan. För oss är det även viktigt att ha kul på jobbet och alla samarbetar i team vilket vi upplever skapar en gemenskap och arbetsglädje jämfört med intern konkurrens och grupperingar som är vanligt förekommande i fordonsbranschen.

Missa inte denna chans att hoppa på ett företag som går som tåget där du även har möjlighet att vara med och påverka både din och företagets framtid.

 

Om Svea Husbilar

Svea Husbilar grundades 2016 och är redan Sveriges största försäljare av begagnade husbilar. Bolaget som gått från 0 till att under 2023 omsätta närmare 400 miljoner på bara sex år är byggt med en starkt entreprenöriell drivkraft och problemlösningsanda.

Svea Husbilars team har över 20 års erfarenhet av husbilar och husvagnar och är specialiserade på förmedling. Våra tre anläggningar finns i Älmsta norr om Norrtälje, Kinna och Mora.

Vi samarbetar med MECA rikstäckande verkstäder, KAMA Fritid, Reimo, Wasa Kredit, Transportstyrelsen, Blocket m.m.

Svea Husbilar ligger även i framkant när det kommer till annonsering och försäljning av husbilar. Bland annat har våra populära videos tusentals visningar på Facebook.

www.facebook.com/sveahusbilar

Rekond Svea Husbilar
Säljare med kund Svea Husbilar
Norrtälje anläggningen Svea Husbilar
Share This