fbpx

Vill du vara med och bygga Sveriges snabbast växande husbilsföretag?

Svea Husbilar växer i snabb takt och tar som uppstickare i branschen, med våra tre anläggningar, snabbt marknadsandelar.

Bolaget har gått från 0 till att under 2021 omsätta ca 370 miljoner på bara sex år. Hela företaget är byggt med en starkt entreprenöriell drivkraft och problemlösningsanda.

Nu expanderar våra anläggningar och vi behöver utöka våra team. Vi värdesätter givetvis erfarenhet, men personlighet och drivkraft är minst lika viktigt.

Vi arbetar ofta i snabb takt och har många bollar i luften, så du behöver gilla att det går undan. För oss är det även viktigt att ha kul på jobbet och alla samarbetar i team vilket vi upplever skapar en gemenskap och arbetsglädje jämfört med intern konkurrens och grupperingar som är vanligt förekommande i fordonsbranschen.

Missa inte denna chans att hoppa på ett företag som går som tåget där du även har möjlighet att vara med och påverka både din och företagets framtid.

Läs mer om tjänsterna längre ner och kontakta oss.

Kinna
Anläggningschef – Heltid. Sista ansökningsdag 2022-06-30
I denna rekryteringsprocess har vi valt att samarbeta med Autorekrytering, läs mer och ansök HÄR.
Säljare – Heltid. Sista ansökningsdag 2022-06-30
I denna rekryteringsprocess har vi valt att samarbeta med Autorekrytering, läs mer och ansök HÄR.
Säljassistent – Heltid. Sista ansökningsdag 2022-06-30
Husbilstekniker – Heltid. Sista ansökningsdag 2022-06-30
Fordonsmekaniker – Heltid. Sista ansökningsdag 2022-06-30
I denna rekryteringsprocess har vi valt att samarbeta med Autorekrytering, läs mer och ansök HÄR.

ANLÄGGNINGSCHEF
Som anläggningschef har du det övergripande ansvaret för vår anläggning i Kinna. Du ansvarar för verksamhetsutveckling och personalledning samt har budget- och resultatansvar. I rollen kommer du att lägga ett starkt fokus på försäljning och eftermarknad där du med ditt inspirerande ledarskap coachar och svetsar samman dina medarbetare för att nå uppsatta mål. Utöver ditt lokala ansvar ingår du i vår ledningsgrupp tillsammans med övriga anläggningschefer, chefen för supportkontoret samt VD. Vi tror på frihet under ansvar och du kommer själv att få planera din tid och din insats, där ditt bidrag direkt påverkar vår framgång och vårt resultat.

SÄLJARE
Brinner du för affärer så är detta rollen för dig. Vi arbetar främst med att mäkla husbilsaffärer där vi har både säljande och köpande kunder. Här behövs en fingertoppskänsla för olika typer av kunder/personer och en drivkraft för försäljning. Du behöver tidigare ha arbetat med någon form av försäljning, gärna inom fordonsbranschen men det är inget krav. Din personlighet och drivkraft kommer vara nyckeln, vi lär dig resten.

SÄLJASSISTENT
Vi söker en ansvarsfull och noggrann säljassistent.  Arbetet omfattar i första hand att förbereda fordonen inför annonsering i form av fotografering, specificera utrustning, lägga upp information om fordonen i vårt CRM system och ta fram prisskyltar. Du kommer även att ta hand om förflyttning av fordon inne på anläggningen, köra till verkstad, besiktning samt stöd av andra funktioner på anläggningen m.m. B-körkort är ett krav, C, C1 är meriterande.

HUSBILSTEKNIKER
Du har antagligen arbetat inom ett hantverksyrke eller kommer från fordonsbranchen. Du måste vara en driven problemlösare och kunna ta eget ansvar. Arbetet är varierande och omfattar arbete med husbilens bodel, bland annat uppförande av testprotokoll, felsökning, reparation, montering av utrustning samt stöd av andra funktioner på anläggningen m.m.  B-körkort är ett krav.

FORDONSMEKANIKER
Du har antagligen arbetat i verkstad eller studerat till fordonstekniker. Du måste vara en driven problemlösare och kunna ta eget ansvar. Arbetet är varierande och innebär främst underhållsservice men även arbete med husbilarnas motor samt chassi. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat uppförande av service, felsökning, reparation och montering av utrustning samt stöd av andra funktioner på anläggningen m.mTidigare erfarenhet av husbilar samt Fiat är meriterande men inte ett krav. B-körkort är ett krav.

Svea Husbilar grundades 2016 och är redan Sveriges största försäljare av begagnade husbilar. Bolaget som gått från 0 till att under 2021 omsätta ca 370 miljoner på bara fem år är byggt med en starkt entreprenöriell drivkraft och problemlösningsanda.


Välkommen att skicka personligt brev och CV till:

rekrytering@sveahusbilar.se

Märk mailet med tjänst och anläggning. 

Om Svea Husbilar

Svea Husbilars team har över 20 års erfarenhet av husbilar och husvagnar och är specialiserade på förmedling. Våra tre anläggningar finns i Älmsta norr om Norrtälje, Kinna och Mora.

Vi samarbetar med MECA rikstäckande verkstäder, KAMA Fritid, Reimo, Wasa Kredit, Transportstyrelsen, Blocket m.m.

Svea Husbilar ligger även i framkant när det kommer till annonsering och försäljning av husbilar. Bland annat har våra populära videos tusentals visningar på Facebook.

www.facebook.com/sveahusbilar

Rekond Svea Husbilar
Säljare med kund Svea Husbilar
Norrtälje anläggningen Svea Husbilar
Share This