fbpx

Sedan starten 2016 har vi på Svea Husbilar konstant och outtröttligt förfinat våra processer, rutiner och erbjudanden. Detta med sikte på att bli Sveriges bästa husbilsföretag. Med numera tre anläggningar, 45 heltids medarbetare och närmare 300 miljoner i omsättning är det lätt att glömma alla utmaning som tagit oss hit. Vägen har inte varit lätt, utan full av utmaningar, fallgropar, växtvärk, slag från konkurrenterna och misstag.

I början av 2016 började idén för mig och Tobias om att starta ett husbilsföretag bli tydligare och tydligare. Vi befann oss till slut i början på sommaren 2016 vid ett vägskäl: Ska vi stanna kvar i våra trygga anställningar, eller skall vi chansa, säga upp oss och i så fall satsa alla våra pengar på att starta ett husbilsföretag? Vi bestämde oss för att gå “All in” och kastade oss ut för det berömda entreprenörs-stupet utan fallskärm. Det var läskigt men vi var samtidigt fast beslutna och trodde oss ha verktygen för lyckas.

Tvättade husbilar på Tobias uppfart

Vi tvättade husbilar på Tobias uppfart tills vi kunde hyra en liten tvätthall och lokal. Sedan sålde vi en husbil, och en till, och sedan två till osv. Vi sålde på dagarna och skruvade på nätterna. 70-80 timmars veckor var oundvikligt och är än i dag mer eller mindre standard för oss nu när vi växer så det knakar. Under hösten 2016 sålde vi 20 husbilar vilket vi var mäkta stolta över. Trots blyga siffror hade vi känslan av att ha kommit igång och vara något på spåret. Utmaningarna var dock många och det tog lång tid att etablera och förfina den struktur, kvalitetsprocess och system som vi har i dag.

John o Tobias ägare Svea Husbilar

Följ med oss på framgångsresan

Spolar vi fram till nutid är vi starkare än någonsin. Vi fortsätter dessutom att i praktiken dagligen förfina vår förmedlingstjänst samt upplevelsen när du köper ett fritidsfordon hos oss. Svea Husbilar är numera ett av Sveriges största husbilsföretag vilket vi är mycket stolta över. Under 2021 fortsätter vi ivrigt att satsa på att göra våra tjänster ännu bättre. Vi tittar även efter partners runt om i Sverige som är intresserade av att följa med oss på vår framgångsresa. Känner du dig manad att öppna en egen anläggning med oss? Hör av dig till oss i så fall så tar vi ett samtal.

Maila oss på info@sveahusbilar.se eller ring 010 – 179 07 00. Du kan även följa oss på Facebook och Instagram för att se vad som händer på anläggningarna.

Här berättar vi mer om hur hela förmedlingsprocessen går till hos Svea Husbilar.

Share This