fbpx

När du köper din husbil kan det vara bra att fundera på vilka extra tillbehör du vill utrusta ditt fritidsfordon med. Vissa tillbehör är självklara och skulle nästan kunna monteras på husbilen direkt när den byggs i fabriken kan man tycka. Men allt är väldigt individuellt vad en prioriterar och hur man ska använda sin husbil.

Här är några tillbehör vi tycker är bra att utrusta husbilen med

Solceller och extra bodelsbatteri: Kommer du fricampa mycket är det smart att montera solceller och extra bodelsbatteri så klarar du dig länge utan tillgång till 230V.

Backkamera: För extra trygghet och säkerhet underlättar en backkamera som ger dig större kontroll över de annars dolda vinklarna.

AC till bodel: Planerar du att resa nere i Europa är det skönt med en AC som svalkar gott vid varma dagar. Den uppskattas även av djur som följer med på resan.

Markis och förtält: Det finns olika fördelar med markis och förtält. Har du möjlighet kan du utrusta din husbil med både och, så varför inte! På det sättet kan du vara förberedd och anpassa efter tillfälle och behov.

Cykelhållare: Med en cykelhållare på din husbil får du enkelt och säkert med dig cyklarna på resan. Ofta finns det möjlighet att hyra cyklar lite varstans på campingar. Men det kan vara skönt att ta med egen cykel som en känner sig bekväm med.

Hydrauliska stödben: Gör det enkelt att få en stabil och plan husbil vid parkering. Underlättar även vid byte av hjul.

När du köper din husbil hos oss, på Svea Husbilar, har du möjlighet att utrusta den med flera bra tillbehör. Vi monterar dem så det är färdigt och klart till leverans.

Share This