fbpx

Att sälja husbilen på vintern är ofta underskattat. Köparna vill ha allt klart till våren och handlar därför gärna husbilar under vinterperioden. 

Vintersäsongen är ofta totalt underskattad hos de som överväger att sälja sin husbil. Förra vintern sålde Svea Husbilar över 150 husbilar och detta år kommer med största sannolikhet överträffa det. Svea Husbilar hjälper samtidigt till med gratis vinterförvaring för att det ska bli enklare att ta steget och köpa sin husbil under vintern.

Fördelar med att sälja din husbil under vintersäsongen
  • Syns bättre på marknaden (lägre konkurrens än på våren).
  • Vinterkampanj med flera attraktiva erbjudanden.
  • Du slipper betala för vinterförvaring.

Detta läge ger dig som säljer din husbil, genom Svea Husbilar, möjlighet till en lyckad och snabb försäljning av din husbil till bästa möjliga pris.

Läs mer om hur vi förmedlar din husbil här

Vår stora vinterkampanj innehåller flera attraktiva erbjudanden för köparna. Detta bidrar till att det blir lättare för dig att få ditt fordon sålt.

Detta skapar en fantastisk möjlighet för dig som ska sälja din husbil. I vårt husbilsmagasin berättar vi allt om fördelarna med att sälja sin husbil eller husvagn med Svea Husbilar.

Det är inte försent att sälja husbilen! Förra vintersäsongen såldes över 150 husbilar.

Passa på att lämna in din husbil omgående så vi får ut din husbil på annons så fort som möjligt!

Kontakta oss redan idag för en gratis värdering av din husbil eller husvagn

Tel: 010 – 179 07 00 eller Mail: info@sveahusbilar.se

Vill du veta mer om varför det är svårt att sälja sitt fritidsfordon privat? I artikeln Trygg och säker försäljning av husbilen berättar vi allt. Trevlig läsning!

Share This