fbpx

Maud Ejderbergs dröm går nu i uppfyllelse när hon köper sin husbil för att resa runt och upptäcka nya städer, landskap och så småningom länder. För elva år sedan när Maud köpte sitt hus började en tanke ta form. Hon visste att huset behövde mycket skötsel och när hon som pensionär inte längre skulle orka ta hand om allt vore en husbil ett bra alternativ.

Efter flera år av funderingar och planering gör Maud slag i saken och uppfyller sin stora dröm.
Genom att bo i en husbil uppnår hon den optimala friheten och som pensionär är det ett bra sätt att förhöja livskvalitén. Med på resan är hunden Aggi 4 år, som kommer att dela alla upplevelser tillsammans med Maud. Första resmålet är redan planerat. Det blir till Eketorp på Öland, där Maud ska besöka en arkeologisk utgrävning, sedan går färden vidare genom Sverige det första året.

”Husbilen förhöjer livskvalitén för mig som pensionär”

Därefter är planen att resa ner i Europa och bland annat besöka Tyskland, Spanien och Portugal. Att se miljöerna i storstäderna, den varierande arkitekturen och föränderliga naturen är några av de saker som lockar Maud.

Det är inte alla som skulle våga göra denna stora förändring i sitt liv, därför är vi mäkta imponerade av Mauds stora mod. Vi hoppas att Maud och Aggi får många fina minnen och stunder tillsammans. Stort lycka till på resan önskar Team Svea!

Share This