fbpx

Svea Husbilar växer så det knakar och tar som uppstickare i branschen och med våra två anläggningar snabb marknadsandelar.

Nu expanderar vi våra anläggningar i Borås och Älmsta och behöver tillskott i våra team. Vi värdesätter givetvis erfarenhet, men personlighet och drivkraft är minst lika viktigt.

Vi arbetar ofta i snabb takt och har många bollar i luften, så du behöver gilla att det går undan. Vi gillar även att ha kul på jobbet och alla samarbetar i team vilket vi upplever skapar en gemenskap och arbetsglädje jämfört med intern konkurrens och grupperingar som är vanligt förekommande i fordonsbranschen.

Missa inte denna chans att hoppa på ett företag som går som tåget där du även har möjlighet att vara med och påverka både din och företagets framtid.

Vi söker nu personer till Team Borås och Älmsta:

 

FORDONSTEKNIKER

Du har antagligen arbetat i verkstad eller studerat till fordonstekniker. Du måste vara driven av problemlösning och kunna ta ett eget ansvar. Arbetet är varierande och innebär även uppförande av testprotokoll, felsökning samt stöd av andra funktioner på anläggningen mm.

 

TESTARE / VERKSTAD

Varje husbil som säljs av Svea Husbilar kvalitetstestas på över 500 punkter. Detta för att säkerställa husbilar i bästa möjliga skick. Detta arbete innefattar dessa tester och även allmänt stöd i verkstad, felsökning och iordningställande av husbilarna inför leverans mm.

 

SÄLJARE

Brinner du för affärer så är detta rollen för dig. Vi arbetar främst med att mäkla husbilsaffärer där vi har både säljande och köpande kunder. Här behövs en fingertoppskänsla för olika typer av kunder/personer och en drivkraft för försäljning. Du behöver tidigare ha arbetat med någon form av försäljning, gärna inom fordonsbranschen men det är inget krav. Din personlighet och drivkraft kommer vara nyckeln, vi lär dig resten.

 

INNESÄLJARE
Samma som ovan men arbetet består mer av telefonförsäljning

Varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida. Kika även på bland annat Facebook och Youtube för att se oss i action.

 

Intervjuer sker löpande

 

Välkommen att skicka personligt brev och CV till:

 

info@sveahusbilar.se

Share This