fbpx

Svea husbilar är inne i en expansiv fas och öppnar nu upp sin tredje anläggning, som tar plats i Kinna. Satsningen gör det möjligt för koncernen att utöka och nischa anläggningarna. De nya lokalerna i Kinna blir en renodlad husbilsanläggning.

Med öppningen av anläggningen i Kinna 1 april, tar koncernen ett nytt grepp om begagnatmarknaden av husbilar. Anläggningen i Kinna gör det möjligt att skapa en renodlad husbilsanläggning och att det tidigare varit en bilhall gör förutsättningarna ännu bättre.

”De nya lokalerna är tidigare en bilhall och lämpar sig perfekt till husbilsförsäljning. Nu närmast huserade JYSK i dessa lokaler och vi har under de senaste veckorna förädlat byggnaden till en modern husbilsanläggning. Hela nya teamet i Kinna är superladdade och vi ser fram emot starten 1 april”, säger Conny Axebrink, platschef Kinna.

Svea Husbilar hade länge letat efter större lokaler i regionen och i höstas fick koncernen tag på den perfekta anläggningen i Kinna, och planerna om att flytta husbilsförsäljningen från Borås till Kinna började ta form. Den befintliga anläggningen i Borås behålls och där startas en renodlad husvagnsanläggning.

”Det är ett rent privilegium att genom husbilsförsäljning få leverera frihet på hjul. Speciellt i dessa tider när det är många som föredrar att resa privat i husbil i stället för på trånga tåg eller flyg. Vi ser att husbilsåkande även går ner i åldrarna och allt fler familjer njuter av sin husbilssemester. Vissa tar husbilen när de ska till kompisarna på en middag, andra reser hela året runt hela Europa, sky is the limit med en husbil. I alla fall när den kommer kvalitetssäkrad från Svea Husbilar”, säger Tobias Linusson, VD.

Företagsledningen ser framtiden som stabil i en tid där många andra känner av motvinden och ser fram emot etableringen som ger flera nya arbetstillfällen till orten.

 

Share This