fbpx

Skillnaden mellan att låta Svea Husbilar förmedla ditt fordon i jämförelse med en mer traditionell husbilshandlare, som även säljer nya och inbytta begagnade fordon, är ofta väldigt stor.

Om du lämnar in ditt fordon till försäljning på en firma som också säljer nya husbilar och husvagnar, kommer ditt fordon få sista prioritet när potentiella köpare både ringer och besöker anläggningen.
Att de i första hand säljer sina egenägda fordon, framför ditt förmedlingsuppdrag, är en självklarhet för de traditionella handlarna och så kommer det alltid att vara. Det är den stora skillnaden mot förmedling hos Svea Husbilar.

Traditionella husbilshandlare säljer alltid i första hand sina egenägda fordon.

När du istället lämnar in ditt fordon på försäljning hos en renodlad förmedlare blir det alltid ditt förmedlingsuppdrag som är i fokus. Svea Husbilar tar även inbyten men dessa går igenom exakt samma process som de fordon som finns inne till förmedling och har ingen extra prioritet. I och med att förmedling är den förmånligaste försäljningen väljer de flesta som både köper sitt nya fordon och ska sälja sitt gamla fordon, förmedlingsuppdrag framför inbyte.

Förmedling hos en renodlad husbilsförmedlare är fördelaktigare än hos en traditionell handlare

Att förmedla ett fordon är en annorlunda och mer komplicerad process än att sälja nytt eller egenägda begagnade fordon som hos de traditionella handlarna. När du lämnar in ditt fordon på förmedling hos Svea husbilar, går den igenom över 100 strategiska steg utöver funktionstest och andra checklistor. Allt för att i slutändan göra både säljare och köpare trygga och nöjda. Förmedling blir alltmer populärt. Men tyvärr kan det bli en obehaglig upplevelse, då många handlare ofta döljer flera kostnader som tillfaller säljaren. Vilket i sin tur gör att förmedlingsuppdraget inte blev så bra som det först gav intryck till. Då detta är mycket vanligt förekommande, har Svea Husbilar som mål att vara helt transparanta och tydliga med samtliga kostnader i samband med att du lämnar in ditt fordon till förmedling.

Om du funderar på att sälja din husbil eller husvagnar är Svea Husbilar det rätta valet. Vi skapar förutsättningarna för en lyckad försäljning av ditt fritidsfordon.
Kontakta oss redan idag för en gratis värdering 010 – 179 07 00 eller info@sveahusbilar.se.

Läs mer om hur vi förmedlar ditt fordon HÄR.

 

Share This