fbpx

Frågor och svar Svea Husbilar och Covid-19

Information Covid-19

Svea Husbilar följer noggrant utvecklingen och uppdateringarna gällande Covid-19. Våra kunders och anställdas välmående och säkerhet är av högsta prioritet för oss. 

Vi gör allt för att säkerställa att våra handlingar och beslut är i linje med Folkhälsomyndighetens riktlinjer.  

Titta på våra husbilar och husvagnar tryggt och säkert med live videovisning – För dig som bor långt bort eller vill hålla dig hemma under rådande omständigheter erbjuder vi live videovisning. När du bokar en live videovisning med våra säljare får du en noggrann genomgång av fordonet in på minsta detalj.

Försiktighetsåtgärder för allas säkerhet

Vi på Svea Husbilar tycker att det är viktigt att ta vårt ansvar i rådande situation och hjälpa till att begränsa spridningen av Covid-19. Av omtanke om din och vår hälsa har vi tagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt som möjligt oavsett om du ska köpa husbil eller lämna in din husbil till förmedling.

Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar försiktighetsåtgärderna löpande. Vi gör självklart vårt yttersta för att förbygga och säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa, samt att minimera oro och risk för smittspridning på vår anläggning.

Detta gör vi exempelvis genom att utöka våra städrutiner och ökar frekvensen för rengöring av fordonen på vår anläggning. I alla fordon har vi noggrant rengjort samtliga ytor som berörs.

Vi vill att du ska känna till att alla medarbetare som har minsta känning av sjukdomssymptom, stannar hemma. Syftet är att värna om våra medarbetares, anhöriga och kunders hälsa, samt eventuellt även bidra till begränsad smittspridning i samhället.

Alla våra medarbetare följer de riktlinjer som finns från Folkhälsomyndigheten för att i högsta möjliga mån undvika smittspridning.

Om du känner dig sjuk, med förkylnings- eller influensaliknande symptom, ber vi dig att kontakta oss före besöket. Vänligen ring din kontaktperson för att boka om, eller titta på en alternativ lösning för inlämning/hämtning av fordon.

Hör gärna av dig om du har några frågor. Du kan ringa oss på 010 – 179 070 00 eller maila info@sveahusbilar.se.

Skulle öppettiderna ändras kommuniceras det via våra anläggningars webbplats och våra sociala medier.

Vi vill att du alltid ska känna dig välkommen hos oss.

Är Svea Husbilar öppet som vanligt?

Vi har öppet som vanligt och välkomnar alla våra besökare. Självklart litar vi på att alla tar ett eget ansvar och inte kommer till oss om man känner sig sjuk. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar i rådande situation och hjälpa till att begränsa spridningen av Covid-19.

Jag är intresserad av att titta på en husbil/husvagn hos Svea Husbilar, men vill inte besöka anläggningen. Finns det något jag kan göra?

LIVE VIDEOVISNING.
Är du intresserad av en husbil eller husvagn men bor långt bort eller vill undvika onödiga besök pga. Covid-19 erbjuder vi live videovisning. När du bokar en live videovisning med våra säljare får du en noggrann genomgång av fordonet in på minsta detalj.

Så går ett videosamtal till:

  1. Ring eller maila oss för att boka en tid med en säljare.
  2. Säljaren kommer inför mötet skicka ut en länk till dig via SMS eller email beroende på vart du vill ha mötet.
  3. Klicka på länken för att starta videosamtalet. Videosamtalet fungerar lika bra på mobiltelefon, dator eller surfplatta.
  4. Vårt mål med videovisningen är dels att visa fordonet efter dina specifika önskemål. För din trygghet vill vi även passa på att lyfta upp eventuella skavanker eller liknande så att fordonet stämmer överens med din förväntan när du kommer till anläggningen för ytterligare visning eller för utlämning om du köpt fordonet.
    Vi arbetar med digitala köpekontrakt så distans är inget problem då det utgör ca 30% av all vår försäljning.

Boka en live videovisning egenom att kontakta oss på 010 – 179 07 00 eller info@sveahusbilar.se.

Jag vill lämna in min husbil till försäljning, men inte köra till anläggningen själv. Kan jag få hjälp med det?

Om du vill lämna in din husbil till försäljning men inte köra ditt fordon till anläggningen går det bra att boka en hämtning av ditt fordon. Avgiften är individuell beroende på avståndet till anläggningen. När du bokar en hämtning kommer vi hem till dig, skriver ett förmedlingskontrakt och kör ditt fordon till närmaste anläggning. På anläggningen görs en inregistrering och därefter är förmedlingsprocessen igång. Boka din hämtning genom att kontakta oss på info@sveahusbilar.se eller tel 010 – 179 07 00.

Hur arbetar Svea Husbilar med att förebygga smittspridning?
  • Vi undviker att samla större antal människor hos oss.
  • Vi har utökat städningen på samtliga anläggningar för att säkerställa en hög hygiennivå.
  • Alla våra medarbetare följer strikta regler kring frekvent handtvättning och stannar hemma vid minsta tecken på symptom.
  • Vid önskemål kan vi genomföra en leverans eller inlämning av din husbil utomhus.

Till våra anställda har vi daglig information om rutiner kring hygien och andra praktiska åtgärder för att undvika smittan bland personal och kunder.

Kan ni ta emot eller leverera mitt fordon utomhus?

Givetvis.
Meddela oss om dina önskemål när du bokar tid hos oss så anpassar vi oss efter dig.

Share This