fbpx

Vid en första anblick kan det vara svårt att komma på hur du kan sätta din personliga prägel på din husbil då den kan kännas ganska komplett och färdig redan som den är. Med några få enkla knep kan den bli både mer ombonad och personlig. 

Det första du kan göra är att fundera på vilka färgskalor du vill använda som passar din inredningsstil och din husbil. Här kan du tex tänka kontrast, ton i ton eller neutralt med accentfärger. Välj ut ungefär 3 – 4 olika färger för att det inte ska bli för spretigt. Något att tänka på är att inte borra eller skruva i väggarna då dom är tunna och ömtåliga, dessutom finns det bakomliggande elkablar.

Textilier skapar en härlig atmosfär

För att göra det mysigt och ombonat är det trevligt att byta ut gardinerna, lägga in mattor, sätta in kuddar, filtar och överkast, inreda med växter, ljus, ljuslyktor och byta ut lampor. Har du vissa köksredskap framme kan du även köpa dessa i en färg som matchar.

Vill du göra det trevligt och mysigt i förtältet eller under markisen, är det enkelt att flytta med några detaljer från inredningen ut. Här kan du även sätta upp härliga ljusslingor, större växter och lägga ut mattor för utomhusbruk som både håller smutsen borta och skapar en mysig atmosfär.

Nu är du redo för att inreda och styla din husbil.
Kika gärna in på Kama fritid för att hitta textilier och inredning.

Share This