fbpx

Svea Husbilar som är grundat i Älmsta norr om Norrtälje och som även har ytterligare en anläggning i Borås utökar sin anläggning i Roslagen.

“Det känns fantastiskt att kunna utöka vår anläggning i Älmsta och ytterligare stärka vår position som Roslagens största husbilshandlare och husbilsförmedlare.

Vi kliver nu in i en ny spännande fas med runt 10.000 kvm varav ca 2500 kvm inomhus”

– Tobias Linusson, VD Svenska Husbilsgruppen AB

Den nya anläggningen består av en tidigare flyghangar med tillhörande hall med fem portar. I nuvarande försäljningshall byggs en verkstad med 4-6 verkstadsplatser. Utöver detta finns även tre tälthallar.

På Svea Husbilar i Älmsta arbetar för närvarande 6 personer och företaget söker nu efter medarbetare till både den nya verkstaden och till försäljningen.

Svea Husbilar etablerades under mitten av 2016 och tog snabbt en given plats i husbilsbranschen.

2017 är bolagets första hela år och beräknas redan omsätta mellan 50-60 miljoner.

Bolaget har från början satsat på modern och digital marknadsföring. Deras underhållande videos har setts av hundratusentals personer och de har redan en av branschens största Facebookgrupper.

“Vi arbetar internt bitvis som en modern mediabyrå och vill genom våra digitala kanaler inte bara stärka vårt varumärke utan även bidra med relevant material som ligger i linje med våra kunders intressen. Vi har valt att vara väldigt öppna och synliga i bolaget och adderar gärna även ibland en del komiska inslag. Vi jobbar inte bara hårt utan gillar även att ha kul på jobbet, och det vill vi ska lysa igenom till våra kunder och följare”

– John Lönnqvist, Marknadsansvarig Svenska Husbilsgruppen AB

Svea Husbilar får tillgång till den nya anläggningen redan 1 december och kommer senare ha stor premiär i samband med att högsäsongen drar igång igen i mars/april

Varmt välkommen att höra av er med frågor eller för bilder

info@sveahusbilar.se

0707702098

 

 

Share This